Duo massage

Wat is er nog lekkerder dan een massage? Samen met je beste vriend(in), je moeder, je partner etc. genieten van een massage! Daarom is het bij ons ook mogelijk om duo massages te boeken. Zo kun je samen tegelijk lekker ontspannen.

Neem contact op voor een afspraak

Wat is een duo massage?

Een duo massage is tegelijkertijd met wie jij maar wilt een massage ontvangen. Als vriendinnenuitje of als romantisch uitje met je partner, na een massage ben je helemaal ontspannen en klaar voor de rest van de dag.

Een duo massage biedt je een moment van rust en verwennerij en toch ook quality time met jouw naaste.Een duo massage is vrijwel voor alle verschillende soorten massages mogelijk. Wil jij graag genieten van een ontspanningsmassage maar heeft jouw partner graag een iets stevigere rug-, schouder- en nekmassage vanwege klachten? Dan is dat geen enkel probleem.

Massage is gezond!

Een goede massage is gezond voor lichaam en geest. Het laat je ontspannen en zorgt ervoor dat stress verdwijnt. Hierdoor krijg je meer energie en kun je vervelende situaties makkelijker loslaten. Het is een fijne manier om jouw batterij weer op te laden.

Daarnaast heeft een massage ook veel lichamelijke voordelen. Het laat je spieren ontspannen waardoor deze soepeler worden en krampen verdwijnen. Ook heeft een massage een positief effect op je immuunsysteem en weerstand waardoor je minder snel ziek wordt. Als laatste brengt het de bloedsomloop op gang , zorgt het voor afvoer van vocht en afvalstoffen en heeft het een positief effect op je spijsvertering.

Een duo massage bij Massagepraktijk Wagemakers

Voordat we beginnen met een duo massage bespreken we eerst wat jullie wensen zijn. Daarna nemen jullie naast elkaar plaats op de massagetafel en begint de massage. Op de achtergrond klinkt een rustgevende muziek en om heerlijk te kunnen ontspannen maken we gebruik van een warme, etherische olie.

Wil jij iemand verrassen met een ultiem relax cadeau? Of zoek je nog een goede invulling voor jullie vriendinnen dag? Maak nu in overleg een afspraak bij Massagepraktijk Wagemakers voor een duo massage.

Neem contact op voor een afspraak