Over ons

Ursela Wagemakers 

Ursela Wagemakers is sinds 2017 de trotse eigenaar van Massagepraktijk Wagemakers. Ze is een gecertificeerd en gediplomeerd NGS (sport)massage therapeut. In 2017 heeft ze haar diploma Sportmassage behaald en in 2019 is dit aangevuld met het diploma Massagetherapie. Ursela vindt het vak van masseur geweldig en ontzettend leuk en interessant. Daarom volgt ze regelmatig opleidingen en cursussen om haar kennis verder uit te breiden en up-to-date te houden. 

Daarnaast zorgt ze er op deze manier voor dat ze haar cliënten een zo compleet mogelijk pallet behandelingen aan kan bieden. Van een ontspanningsmassage tot (sport)therapiebehandeling. Haar massages zijn meestal een combinatie van diverse massagevormen en technieken. Samen met jou als klant kijkt ze naar wat de wensen en voorkeuren zijn en daar wordt de behandeling op afgestemd.

Naast haar werk als masseur is Ursela moeder van 2 (bijna) volwassen jongens. In haar vrije tijd gaat ze graag paardrijden, toeren op de wielrenfiets en wandelen met de hond Twister. Het liefst in het bos of langs het strand. Verder zegt ze zeker geen nee tegen een gezellig middagje op het terras en zet ze zich ook graag in voor de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs/Bremen naar Rotterdam. Hierbij leveren mensen in teamverband een sportieve prestatie om op die manier geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Als sportmasseur gaat Ursela jaarlijks mee om deze sportievelingen te verzorgen.

Claudia van Etten

Claudia van Etten is sinds april 2022 als masseur werkzaam bij Massagepraktijk Wagemakers. Claudia is gediplomeerd masseur en is gespecialiseerd in het geven van Zweedse massages, Deep Tissue-, manuele lymfedrainage en stoelmassage

In juli 2020 heeft Claudia de beroepsopleiding masseur afgerond en dit jaar is ze gestart met de vervolgopleiding massagetherapeut die ze volgend jaar hoopt af te ronden. Om haar kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen volgt ze naast haar opleiding steeds cursussen. Zo heeft ze onder andere de opleiding stoelmassage en de opleiding Manuele Lymfedrainage en Bindweefselmassage gevolgd.

Claudia vindt masseren een prachtig vak en ze hoopt bij Massagepraktijk Wagemakers zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met een massage die volledig is afgestemd op hun wensen en behoeften.

Claudia woont samen met haar man en huiskat Gijs in het centrum van Tilburg. Samen zijn het echte Brabantse Bourgondiërs die erg kunnen genieten van lekker eten. Regelmatig wordt er gekookt en bij lekker weer gaat de hout gestookte BBQ aan.
Om haar hoofd leeg te maken maakt Claudia graag een stevige wandeling of duikt ze de sportschool in voor een lesje XCO of een uurtje spinning.

Als vrijwilliger zet ze zich daarnaast graag in als verzorger/masseur tijdens de Roparun om zodoende geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:

2021

Stoelmassage
Manuele lymfedrainage

2020

Mobilisaties en manipulaties

2019

Bindweefselmassage
Zwangerschapsmassage
Aromatherapie

2018

Rugpijn massage
Hotstone massage
Hoofdpijn massage
Triggerpoint therapie 

2017

Sportmassage
Stoelmassage