Over mij

Mijn naam is Ursela Wagemakers en sinds 2017 ben ik de trotse eigenaar van Massagepraktijk Wagemakers. Ik ben een gecertificeerd en gediplomeerd NGS (sport)massage therapeut. In 2017 heb ik mijn diploma Sportmassage behaald en in 2019 heb ik dit aangevuld met het diploma Massagetherapie. Ik vind het vak van masseur geweldig en ontzettend leuk en interessant. Daarom blijf ik regelmatig opleidingen en cursussen volgen om mijn kennis verder uit te breiden en up to date te houden. 

 Daarnaast zorg ik er op deze manier voor dat ik mijn cliënten een zo compleet mogelijk pallet behandelingen aan kan bieden. Van een ontspanningsmassage tot (sport)therapiebehandeling. Mijn massages zijn meestal een combinatie van diverse massagevormen en technieken. Samen met jou als klant kijk ik naar wat de wensen en voorkeuren zijn en daar stem ik de behandeling op af.

Naast mijn werk als masseur ben ik moeder van 2 (bijna) volwassen jongens. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, toeren op mijn wielrenfiets en wandelen met mijn hond Twister. Het liefst in het bos of langs het strand. Verder zeg ik zeker geen nee tegen een gezellig middagje op het terras en zet ik me ook graag in voor de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs/Bremen naar Rotterdam. Hierbij leveren mensen in teamverband een sportieve prestatie om op die manier geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Als sportmasseur ga ik jaarlijks mee om deze sportievelingen te verzorgen.

Gevolgde opleidingen en specialisaties:

2020

Mobilisaties en manipulaties

2019

Bindweefselmassage
Zwangerschapsmassage
Aromatherapie

2018

Rugpijn massage
Hotstone massage
Hoofdpijn massage
Triggerpoint therapie 

2017

Sportmassage
Stoelmassage